Snart ny sesong!

Hei, vokalfans!

Nå er vi snart klare med sesong 3 av Vokal til folkets podkast, og vi gleder oss veldig. Som dere vet ble sesong 2 litt kortere enn planlagt, takket være dette viruset… Allikevel føler vi at det har vært en spennende sesong, med besøk av Lise Davidsen, Kristin Asbjørnsen, Kristoffer Olsen og Lise Granden Berg. Vi fikk også en liten prat med Naja Månsson, og dere fikk høre smakebit fra vår livepodkast med selveste Susanna Eken og Bo Huniche. Vi har snakka om grunt, improvisasjon, hvordan man øver, hvordan man forbereder seg til konsert, digitalundervisning og det har vært mye snakk om vokalvurdering, hva er en bra stemme og hvem er det som bestemmer det?!?

Forrige uke hadde vi evalueringsmøte innad i redaksjonen, med tips og tilbakemeldinger fra dere på instagram og fb. Vi vil gjerne minne dere på at vi alltid setter pris på tilbakemeldinger, stjerner og likes (sånn har det blitt) og innspill på hva dere vil høre om og hvem vi skal snakke med. Send oss en melding på fb eller instagram, eller på god, gammaldags e-post til mari@vokaltilfolket.no.

Høres snart!

Leave a Reply